www.wargammers.hu
All rights reserved. ©2006,2010.
Powered by PTI Kft.
lang:HELP

Warhammer


Terepasztalos Stratégiai Játék

 

A Warhammer Világban hatalmas seregek menetelnek háborúba, jöttüket harsogó trombiták és súlyos dobpergés jelzik. Fényes páncélzatú lovagok törnek a vérszomjas harcosok közé, míg az íjászok nyilaikkal elsötétítik az eget. Erős harci gépek füstölögnek a halál felé fülsiketítő őrjöngéssel, míg a nagy hősök bizarr szörnyeken vetik be magukat a harcba, megfordítva a csata sorsát és megmentve a királyságod.

A Warhammer egy Fantasy-világban játszódó, terepasztali, stratégiai játék, melyet két vagy több játékos játszhat. Kis, 20-30 modelles csapatokkal vívott játszmákat, vagy akár harcosok százait felsorakoztató hadseregek óriási ütközeteit is lejátszhatod. A modellek mozgását és harcát meghatározó szabályokat a Warhammer szabálykönyv foglalja magába. A különböző seregkönyvek leírásai segítenek a kiválasztott sereg gyűjtésében. A Citadel miniatűr fém és műanyag modellek óriási választéka Shopunkban fellelhető, és folyamatosan bővül.

A Warhammer alapdoboz, mindent tartalmaz, ami a kezdetekhez szükséges, beleértve a dupla alapsereget (két ezred, egy harci gép és egy tábornok), amivel azonnal megvívhatod az első ütközetet. Klick: nézd meg mit tartalmaz a doboz!